Over Lien

Hoi!

Mijn naam is Jolien en mijn hobby is haken. Dat klinkt bijna als een bekentenis! En dat is het ook wel een beetje, want af en toe kan het op een verslaving lijken. Ik ben begonnen met haken toen ik door mijn gezondheid alleen nog maar kon zitten/hangen op de bank. Ik denk liever in mogelijkheden dan beperkingen en aangezien de meeste van mijn creatieve hobbies een tafel nodig hebben om uitvoerbaar te zijn, ging ik op zoek naar iets nieuws; haken dus. Mijn eerste projectje was een roze, harig konijntje (genaamd yolo) en daarmee was mijn verslaving geboren. Ik voel me als een kind in een snoepwinkel als ik garen uit ga zoeken; de kleuren en materialen halen iets in mij naar boven waarvan ik zou gaan springen als ik het kon!

Gelukkig kan ik blij worden van een grote doos garens die bezorgd wordt, want mijn gezondheid is nog niet om over naar huis te schrijven. Ik ben al bijna 12 jaar ziek, ik heb vooral last van pijn in mijn armen en benen (zenuw-, spier-, en gewrichtspijn) en van eindeloze vermoeidheid. Mijn reguliere diagnose luidt: medisch onbegrepen chronische pijn. Moet je mee leren leven en groei je misschien overheen.. Daar leg ik me niet bij neer en ik word in Duitsland en Amsterdam behandeld voor chronische Lyme (aangetoond m.b.v. een bloedtest). Ik voel me langzaam wat beter, met 2 stappen vooruit en 1 achteruit. Mijn werk als Bewegingswetenschapper kan ik de komende tijd niet uitvoeren maar ondernemer in gehaakte cadeaus en haakpatronen is wel mogelijk!

En zo is Liens Creations geboren. De naam bestaat al sinds ik mijn creatieve uitspattingen verkoop aan familie en vrienden en nu is het mijn eigen bedrijfje geworden. Creatief bezig zijn vind ik heerlijk en behalve dingen haken, vind ik het ook erg leuk om ze feestelijk in te pakken. Bij Liens Creations kan ik het allemaal combineren. Als je op maat gemaakte producten bestelt, dan ontwerp ik ze zelf, haak ik ze zelf en als het een beetje meezit kan ik er ook een haakpatroon van maken. Zelf producten haken kost tussen de 4 en 15 uur werk, afhankelijk van de grootte en de moeilijkheidsgraad. Daarom kosten de producten iets meer dan in de winkel, maar weet je zeker dat het met liefde gemaakt is!

Geen uitdaging is mij te groot dus als je een leuk idee hebt, laat het gerust weten. In overleg is (bijna) alles mogelijk!

Liefs Jolien

 

 

Volg liens.creations op Instagram!

Jolien Heetkamp